Over Mijn Salon

Home
mijn salon

Wij zijn Mijn Salon en wij zijn er voor jou en jouw salon,
we nemen jou het werk uit handen

Mijn Salon is het nieuwste software programma voor ondernemers in de beauty- en kappersmarkt. Ben je schoonheidsspecialist, kapper, nagelstylist of pedicure, dan is het programma gemaakt voor jou. Geheel volgens de laatste technologie. Dit betekent dat je altijd en overal ter wereld bij je programma kan, nooit meer updates hoeft te installeren en niet langer bezorgd hoeft te zijn over je back-up.

Juist door gebruik te maken van deze nieuwste technieken, zijn er allerlei slimme extra’s mogelijk. Bijvoorbeeld een koppeling van je agenda naar je Smartphone. Op je Mijn Salon Ondernemers App heb je al jouw klanten bij de hand en kun je direct een afspraak maken, checken of verzetten.

Laat je dat liever aan de klant over? Ook dat kan. Met de online boeken optie kan een klant via jouw site of via de Mijn Salon Consumenten App zelf een afspraak maken. Uiteraard zorgen wij dat je middels een push-notificatie direct geïnformeerd wordt. Maar het programma gaat verder, een koppeling met allerlei handige nationale databases (postcodes, adressen, huisartsen, apotheken), integratie van een spaarprogramma, directe facturatie etc.. zijn slechts enkele voorbeelden.

Nog twijfels? Vraag een demo aan!